fbpx
Let op: de kleur op de afbeelding kan afwijken van het daadwerkelijke product.

Geschikt voor:

Vloer/Wand

Look:

betonlook

Uitstraling oppervlak:

Mat/Glanzend

Kleur:

Grau

Materiaal:

Keramiek

Afmeting

90x90cm

Dikte

10mm

Cero Grau

Als je op zoek bent naar een vloertegel die zowel stijlvol als functioneel is, dan is Cero Grau de oplossing. Deze 90×90 cm grote tegel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en daardoor zeer slijtvast en duurzaam. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat je jarenlang kunt genieten van de moderne uitstraling en de hoge kwaliteit van de tegel.

Eigenschappen

  • Gemaakt van duurzaam materiaal
  • Slijtvast
  • Waterbestendig
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Gemakkelijk te leggen
  • Geschikt voor intensief gebruik
  • Moderne uitstraling

Cero Grau is niet alleen stijlvol, maar ook zeer praktisch. Door de slijtvastheid en waterbestendigheid kun je de tegel gebruiken in vrijwel elke ruimte in huis. Of je nu op zoek bent naar een vloer voor de woonkamer, badkamer of keuken, deze tegel is altijd een goede keuze.

Voordelen van Cero Grau

De voordelen van de tegel zijn talrijk. Zo is de tegel gemaakt van duurzaam materiaal, waardoor je er jarenlang van kunt genieten zonder dat je je zorgen hoeft te maken over krassen of beschadigingen. Bovendien is de tegel waterbestendig, waardoor je hem ook kunt gebruiken in vochtige ruimtes, zoals de badkamer of keuken.

Ook het onderhoud van de tegel is eenvoudig. Cero Grau is namelijk gemakkelijk schoon te maken, zodat je hier weinig tijd aan hoeft te besteden. Daarnaast is de tegel gemakkelijk te leggen, waardoor je snel en eenvoudig kunt vervangen of uitbreiden. Hierdoor kun je jouw interieur snel een nieuwe look geven.

De perfecte keuze voor jouw vloer

Als je op zoek bent naar een vloertegel die zowel stijlvol als functioneel is, dan is Cero Grau de perfecte keuze. De tegel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is daardoor zeer slijtvast en duurzaam. Bovendien is hij ook waterbestendig, gemakkelijk schoon te maken en gemakkelijk te leggen. Hierdoor kun je er jarenlang van genieten zonder dat je je zorgen hoeft te maken over onderhoud.

Bovendien is de moderne uitstraling van Cero Grau een echte eye-catcher in jouw interieur. Deze tegel past perfect in een modern ingerichte woning en geeft jouw interieur een strakke en elegante uitstraling.


Cero Grau is de ultieme vloertegel voor stijl en functionaliteit. De tegel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is daardoor zeer slijtvast en duurzaam. Bovendien is hij ook waterbestendig, gemakkelijk schoon te maken en gemakkelijk te leggen. Hierdoor kun je er jarenlang van genieten zonder dat je je zorgen hoeft te maken over onderhoud of onderhoud. De moderne uitstraling van Cero Grau maakt de tegel de perfecte keuze voor jouw vloer.

Plan een adviesgesprek bij ons in de showroom.

Voor welke ruimte ben je op zoek naar tegels?
Om hoeveel vierkante meter gaat het ongeveer?
Naam *
Telefoonnummer
Email *
Kun je ons iets meer vertellen over je wensen?

Aanvraag offerte restpartijen tegels

Voornaam*
Achternaam*
Straatnaam*
Huisnummer*
Toevoeging
Postcode*
Plaats*
Telefoonnummer*
Email*
Vragen / opmerkingen
Heb je een vraag?