fbpx

Lijmwerk van wand- en vloertegels voor badkamer in Neerkant

Bad - project metselwerk douchemuren en inbouwtoilet
Douche - project metselwerk douchemuren en inbouwtoilet

Douche

Bad - project metselwerk douchemuren en inbouwtoilet

bad

badmeubel - project metselwerk douchemuren en inbouwtoilet

meubel

*De daadwerkelijke kleur op foto’s kan afwijken.

In Neerkant hebben we onlangs een tof nieuwbouwproject afgerond. Voor dit project hebben we de badkamer en inbouwtoilet mogen betegelen. Voor deze ruimtes is kozen voor de stijlvolle 60×120 Ibero Gravity Pearl tegels.

In deze case geven wij je een inzicht in het project. Lees snel verder voor meer informatie over dit metselwerk van de badkamer en inbouwtoilet!

Badmeubel - project metselwerk douchemuren en inbouwtoilet

60x120 Ibero Gravity Pearl

De keuze voor de “60×120 Ibero Gravity Pearl” tegels speelde een cruciale rol bij het definiĆ«ren van de algehele uitstraling van dit project. Met hun royale afmetingen van 60×120 cm stralen deze tegels ruimte en elegantie uit. De “Gravity Pearl” afwerking voegt een subtiele, glanzende glans toe aan de oppervlakken, waardoor een tijdloze en verfijnde uitstraling ontstaat.

Deze tegels zijn afkomstig uit Spanje, en het gebruik van kwaliteitsmaterialen is een essentieel onderdeel van dit project. De lichte parelkleur van de tegels heeft een kalmerend en fris effect, wat perfect past bij de serene sfeer die in de badkamer en het inbouwtoilet is nagestreefd.

Bovendien zijn de “60×120 Ibero Gravity Pearl” tegels gerectificeerd, wat betekent dat ze perfect rechte randen hebben. Deze eigenschap zorgt voor een naadloze en strakke afwerking in de ruimtes. Het geschaduwde effect voegt diepte en textuur toe aan de tegels.

De installatie van de tegels

De installatie van de “60×120 Ibero Gravity Pearl” tegels is een cruciale fase in het project. We begonnen met een zorgvuldige voorbereiding van de ondergrond en gebruikten hoogwaardige tegellijm om de tegels gelijkmatig te plaatsen.

Het uitlijnen en patroon van de tegels is een precies proces dat resulteert in een uniforme en verfijnde uitstraling. De voegen zijn zorgvuldig gekozen om naadloos aan te sluiten bij de tegelkleur, waardoor de algehele esthetiek is versterkt.

De tegelinstallatie draagt bij aan het tijdloze en luxueuze uiterlijk van dit project in Neerkant. Het vakmanschap en de precisie die tijdens de installatie is toegepast, zorgt voor een verbluffend eindresultaat dat de elegantie van de tegels volledig tot uiting brengt.

Nis in douche - project metselwerk douchemuren en inbouwtoilet
"De 'Gravity Pearl' afwerking van deze tegels creƫert een rustige en ontspannen sfeer in de badkamer."

Vloertegels benedenverdieping

Naast de realisatie van de badkamer en het inbouwtoilet hebben we ook in een aantal ruimtes op de benedenverdieping de vloertegels verzorgd. In deze ruimtes hebben we vloertegels geplaatst die perfect passen bij de gewenste uitstraling en functionaliteit. Door te kiezen voor deze tegels heeft de benedenverdieping een nieuwe toffe uitstraling gekregen.

Dit wil ik ook!

Plan een adviesgesprek bij ons in de showroom.

Voor welke ruimte ben je op zoek naar tegels?
Om hoeveel vierkante meter gaat het ongeveer?
Naam *
Telefoonnummer
Email *
Kun je ons iets meer vertellen over je wensen?
Heb je een vraag?