Tegelzetter Deurne
Vakmanschap van NR Tegelwerken

Tiendschuur 10, Meijel

Jouw lokale tegelzetter in Deurne

Ben je op zoek naar een ervaren tegelzetter in Deurne? Dan ben je bij NR Tegelwerken aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring en vakkennis zorgen wij voor prachtig tegelwerk in iedere ruimte.

Bij NR Tegelwerken begrijpen we dat je een betrouwbare tegelzetter wil die niet alleen vakwerk levert, maar ook snel ter plaatse is. Vanuit ons kantoor in Meijel zijn wij snel in Deurne. Dit betekent dat wij je snel kunnen helpen. We zijn trots op onze flexibiliteit en het vermogen om snel te reageren op jouw tegelwerkbehoeften.

Onze specialiteiten

Nieuwbouw

Wandtegelwerk

Groot formaat tegels

Exclusief tegelwerk

Vloertegelwerk

Renovatie

Tegelwerk geplaatst in woonkamer in Liessel
Badkamer Neerkant met 7,5x 30cm wandtegels
Tegelwerk badkamer in Meijel met grote XXL Slabs wandtegels
Exclusief tegelwerk gemaakt met ronding onder het bad in Lottum
Vloer van woonkamer betegeld in Helenaveen
Betegeling van badkamerrenovatie van badkamer in Helmond

Exclusief tegelwerk op maat

NR Tegelwerken staat bekend om maatwerk en exclusiviteit. Wij bieden een breed scala aan tegelwerken, variërend van uitgebreide nieuwbouwprojecten tot kleine, persoonlijke renovaties. Of je nu droomt van een luxueuze badkamer, een moderne keuken, of een stijlvolle vloer, wij zorgen voor een perfecte uitvoering. Wij luisteren naar jouw wensen en creëren tegeloplossingen die zowel aantrekkelijk als functioneel zijn.

Badkamer- en keukentegels van hoogste kwaliteit

Een van onze specialiteiten is het betegelen van badkamers en keukens. Wij weten hoe belangrijk deze ruimtes zijn in je dagelijkse leven. Met oog voor detail zorgen wij voor een naadloze afwerking en duurzame materialen die jarenlang meegaan. Of je nu kiest voor een klassieke uitstraling of een moderne twist, wij zetten zetten jouw visie om in werkelijkheid. Wij denken met je mee over de beste materialen, kleuren, en patronen die bij jouw stijl passen.

"Samen maken we van jouw tegelproject een succes!"

Vloertegels die je interieur transformeren

Bij NR Tegelwerken geloven we dat een mooie vloer de basis is van elk huis. Wij bieden diverse vloertegels die je interieur volledig kunnen transformeren. Van robuuste, onderhoudsvriendelijke tegels tot elegante designs, wij zorgen ervoor dat jouw vloer niet alleen mooi, maar ook praktisch is. Met precisie en vakmanschap leggen wij elke tegel zodat jouw vloer perfect oogt.

Renovaties met vakmanschap en snelheid

Renovaties kunnen een grote impact hebben op jouw comfort en levensstijl. Daarom werkt NR Tegelwerken efficiënt en zorgvuldig om je project snel en tot in de puntjes af te ronden. Of het nu gaat om het opknappen van een verouderde badkamer of het vernieuwen van de keukenvloer, wij zorgen ervoor dat het resultaat aan al jouw verwachtingen voldoet. Ons team begrijpt de uitdagingen van renovaties en biedt oplossingen die jouw ruimte nieuw leven inblazen.

Advies op maat

Heb je specifieke ideeën voor je tegelwerk, maar weet je niet waar te beginnen? Bij NR Tegelwerken bieden wij vrijblijvend advies op maat. We nodigen je uit voor een adviesgesprek waarin we je wensen en ideeën bespreken. Vanuit Meijel zijn wij snel in Deurne, en we komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bekijken. Ons doel is om je te voorzien van deskundig advies dat aansluit op jouw wensen en budget.

Neem contact op met ons voor Tegelwerk in Deurne

Wil je meer weten over onze diensten of direct een afspraak maken voor een adviesgesprek? NR Tegelwerken staat klaar om je te helpen met al je tegelwerk in Deurne. Maak snel een afspraak via één van onderstaande mogelijkheden.

Nick Rooijakkers van NR Tegelwerken transparante achtergrond

Plan een adviesgesprek bij ons in de showroom

Voor welke ruimte ben je op zoek naar tegels?
Om hoeveel m2 gaat het ongeveer?
Naam *
Telefoonnummer
Email *
Kun je ons iets meer vertellen over je wensen?
Nick Rooijakkers van NR Tegelwerken transparante achtergrond