Over
NR Tegelwerken

Tiendschuur 10, Meijel

Onze specialiteiten

Exclusief tegelwerk

Wandtegelwerk

Groot formaat tegels

Nieuwbouw

Vloertegelwerk

Renovatie

Exclusief tegelwerk gemaakt met ronding onder het bad in Lottum
Badkamer Neerkant met 7,5x 30cm wandtegels
Tegelwerk badkamer in Meijel met grote XXL Slabs wandtegels
Tegelwerk geplaatst in woonkamer in Liessel
Vloer van woonkamer betegeld in Helenaveen
Betegeling van badkamerrenovatie van badkamer in Helmond

Nick Rooijakkers

NR Tegelwerken

Achter alle toffe projecten sta ik, Nick Rooijakkers, als gepassioneerde eigenaar. Sinds ik als jongen met mijn vader meeging naar zijn klussen, zit het ondernemerschap al in mijn bloed. In 2010 begon ik mijn eigen avontuur als zelfstandige en in 2019 opende ik mijn eigen tegelhandel, vanuit een bescheiden oude kippenschuur. In 2020 nam ik een grote stap en bouwde ik mijn eigen loods met een showroom. 

Bij ons draait alles om jouw tevredenheid en we gaan mee met de nieuwste trends. Samen brengen we jouw wensen tot leven.

Over nr tegelwerken

ons verhaal

Bij NR Tegelwerken, dé tegelzetter in Meijel, staan we klaar om al jouw tegelwerken tot in perfectie uit te voeren. Of je nu een zakelijke onderneming bent of een particuliere klant, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan al jouw behoeften en wensen. Met onze uitgebreide expertise in traditioneel speciewerk en moderne technieken, kunnen wij tegels van elk formaat met uiterste precisie plaatsen.

Onze diensten omvatten een breed scala aan tegelwerkzaamheden, van het betegelen van badkamers, keukens, wc’s en vloeren tot het aanleggen van terrassen en het uitvoeren van exclusieve tegelprojecten. Bovendien bieden we niet alleen kwalitatieve tegels, maar leveren we ook diverse andere materialen die nodig zijn voor jouw project.

Onze werkwijze

Bij NR Tegelwerken streven we naar een gestroomlijnde aanpak voor elk project. Onze werkwijze begint met een vrijblijvend adviesgesprek, waarin we aandachtig luisteren naar jouw wensen en ideeën. Vervolgens gaan we intern aan de slag om het project te plannen. Ten slotte zorgen we als jouw betrouwbare tegelzetter in Meijel voor een vlotte levering en nauwkeurige plaatsing van de tegels, zodat jouw ruimte snel gebruiksklaar is.

Vrijblijvend
adviesgesprek

Wij gaan aan
de slag

Levering &
plaatsen

Onze projecten

Bij NR Tegelwerken doen we meer dan alleen tegels plaatsen; we maken ruimtes die jouw persoonlijke stijl laten zien. Van mooie badkamers tot stijlvolle keukens en prachtige vloeren. Onze projecten zijn gemaakt met vakmanschap, passie en toewijding. Bekijk hieronder een aantal recent opgeleverde projecten.

Plan een adviesgesprek bij ons in de showroom

Voor welke ruimte ben je op zoek naar tegels?
Om hoeveel m2 gaat het ongeveer?
Naam *
Telefoonnummer
Email *
Kun je ons iets meer vertellen over je wensen?
Nick Rooijakkers van NR Tegelwerken transparante achtergrond