Moderne badkamer met XXL Slabs tegels in Lottum

Grote wandtegels geplaatst in badkamer

XXL Slabs Tegels

Speciale ruimte gemaakt in badkamer

Stoomcabine

Exclusief tegelwerk in badkamer

Dé eyecatcher

Onlangs hebben we deze moderne badkamer in Lottum gerealiseerd. De XXL Slabs tegels combineren de hedendaagse stijl met doordachte details. In samenwerking met bouwbedrijf Werner Franssen en SMJ Projectrealisatie hebben we dit unieke project tot een mooi eindresultaat gebracht.

Badkamer betegeld in moderne badkamer in Lottum

Waterdichte stoomcabine met exclusieve xxl slabs tegels

De stoomcabine is met zorg waterdicht gemaakt om een ultieme spa-ervaring te bieden. De wanden zijn bekleed met exclusieve XXL Slabs tegels van 120×280 formaat. De aders van deze tegels lopen elegant door in een nis, waarin een subtiel geïntegreerde ledstrip zorgt voor een sfeervolle touch. 

Een van de hoogtepunten van deze moderne badkamer is de verwarmde zitbank, betegeld met glasmozaïek. Dit element voegt niet alleen comfort toe, maar ook een vleugje elegantie. Het handwerk en de aandacht voor detail zorgen voor een unieke en aangename zitervaring.

Tevens is het plafond betegeld met de XXL Slabs tegel van 120×280 formaat, die we uit één stuk hebben gemaakt. Dit zorgt niet alleen voor een strakke uitstraling, maar ook voor een naadloze afwerking die de moderne esthetiek van de badkamer versterkt.

Handgemaakte ronding bij het bad​

Midden in de moderne badkamer springt iets bijzonders in het oog: een met de hand gemaakte ronding bij het bad. We hebben er veel aandacht aan besteed en het resultaat is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook handig. Onder de ronding hebben we een ledstrip geplaatst die zacht licht verspreidt, waardoor het bad echt opvalt.

De voorkant van de ronding is bedekt met betoncire, wat voor een strakke en moderne afwerking zorgt. Het vormt een naadloos geheel met de rest van de badkamer. Het handgemaakte tegelwerk en de betoncire afwerking zorgen ervoor dat het bad zowel stijlvol als praktisch is, waardoor het dé plek wordt voor ontspanning en schoonheid.

Waterdichte voegen met kleurvaste afwerking

Om de badkamer niet alleen mooi maar ook duurzaam te maken, hebben we alle voegen waterdicht gemaakt met 3-componenten epoxy op kleur. Dit zorgt niet alleen voor een waterdichte afwerking maar behoudt ook de kleurintegriteit van de voegen, zelfs na verloop van tijd.

Dit wil ik ook!

Plan een adviesgesprek bij ons in de showroom

Voor welke ruimte ben je op zoek naar tegels?
Om hoeveel m2 gaat het ongeveer?
Naam *
Telefoonnummer
Email *
Kun je ons iets meer vertellen over je wensen?
Nick Rooijakkers van NR Tegelwerken transparante achtergrond