Badkamer betegeld in Neerkant met 7,5 x 30cm wandtegels

Badkamer Neerkant met 7,5x 30cm wandtegels en vloer gelegd

Douche

Badkamer Neerkant met 7,5x 30cm wandtegels en vloer gelegd

Bad

Badkamer Neerkant met 7,5x 30cm wandtegels en vloer gelegd

Nis

In Neerkant hebben we recent weer een tof badkamerproject afgerond. Met zorgvuldig gekozen 7,5 x 30cm wandtegels hebben wij een toffe en functionele badkamer gerealiseerd. Laat je inspireren met dit project en ontdek of het iets voor jouw badkamer kan zijn.

Badkamer Neerkant met 7,5x 30cm wandtegels en vloer gelegd

Decortegels: Creatieve 7,5x30cm tegels van Cottoceramix

Voor de muur achter de wastafel hebben we gekozen voor een creatieve touch met decortegels. Deze 7,5×30 cm tegels van Cottoceramix worden met precisie en vakmanschap in een recht verband boven elkaar geplaatst en reiken tot aan het plafond. Het gebruik van decortegels voegt niet alleen een artistiek element toe aan de badkamer, maar creëert ook een unieke visuele focus in het ontwerp. De keuze voor deze specifieke tegels van Cottoceramix is gebaseerd op de hoogwaardige kwaliteit en het vermogen om een verfijnde en eigentijdse uitstraling te bieden.

 

Wandtegels: 60x120cm tegels in douchegedeelte en nissen

Voor het douchegedeelte is er gekozen voor wandtegels van 60×120 cm. Dit formaat geeft niet alleen ruimte aan een luxueuze uitstraling, maar zorgt ook voor een naadloze afwerking tot aan het plafond. Deze tegels worden met precisie en vakmanschap geplaatst, waarbij we streven naar een strakke afwerking en een functionele indeling van de ruimte. Zo biedt de nis een praktische opbergruimte voor bijvoorbeeld handdoeken.

 

Het gebruik van 60×120 cm tegels in het douchegedeelte en de nissen is een bewuste stap om een toffe en praktische badkamer te realiseren. Deze tegelkeuze vormt de kern van het ontwerp en draagt bij aan de algehele luxe uitstraling van de badkamer.

 

Opruwen van oud wandtegewerk

Om een stevige basis te leggen voor dit badkamerproject in Neerkant, begonnen we met het zorgvuldig opruwen van het oude wandtegewerk. Deze eerste stap is van essentieel belang voor een optimale hechting van de nieuwe tegels. Het opruwen van het oude tegelwerk is niet alleen een technische vereiste, maar komt ook ten goede van de kwaliteit en levensduur van de uiteindelijke tegelafwerking.

Dit wil ik ook!

Plan een adviesgesprek bij ons in de showroom

Voor welke ruimte ben je op zoek naar tegels?
Om hoeveel m2 gaat het ongeveer?
Naam *
Telefoonnummer
Email *
Kun je ons iets meer vertellen over je wensen?
Nick Rooijakkers van NR Tegelwerken transparante achtergrond