Badkamer met grote XXL Slabs wandtegels in Meijel

Tegelwerk badkamer in Meijel met grote XXL Slabs wandtegels en houtlook vloer

Wastafel

Tegelwerk badkamer in Meijel met grote XXL Slabs wandtegels en houtlook vloer

Douche

Tegelwerk badkamer in Meijel met grote XXL Slabs wandtegels en houtlook vloer

Bad

Een badkamer met mooie grote wandtegels, vloerverwarming en een prachtige houtlook vloer, wie wil dat nu niet? Tijdens dit project hebben we gebruikgemaakt van de bijzondere XXL Slabs wandtegels, die een unieke uitstraling geven aan de ruimte. Daarnaast hebben we een houtlook vloer van La Fabbrica Ca Foscari gelegd, deze zorgt voor een warme sfeer en een mooi contrast met de wandtegels.

In deze case geven wij je een inzicht in het project. Lees snel verder voor meer informatie over dit project met grote wandtegels in Meijel!

Tegelwerk badkamer in Meijel met grote XXL Slabs wandtegels en houtlook vloer

De installatie van de houtlook vloer

Bij het betegelen van een badkamer is het belangrijk om te kiezen voor de juiste vloer. In dit project is er gekozen voor de houtlook vloertegels van La Fabbrica Ca Foscari, die zorgen voor een warme sfeer in de badkamer. Deze tegels hebben een afmeting van 20×120 cm en zijn dus vrij groot, wat zorgt voor een ruimtelijk effect.

We hebben de tegels aangebracht op een cementdekvloer met elektrische vloerverwarming, zodat het in de winter lekker warm blijft in de badkamer. Het resultaat is een mooie en praktische vloer die perfect past bij de XXL Slabs wandtegels die gebruikt zijn voor de wanden.

Het gebruik van XXL Slabs wandtegels

Bij dit project is er gekozen voor de bijzondere XXL Slabs wandtegels. Deze tegels hebben een afmeting van maar liefst 120×280 cm en geven de badkamer een luxe en moderne uitstraling. Het grote formaat van de tegels zorgt ervoor dat de badkamer er ruimtelijker uitziet en maakt het geheel gemakkelijk schoon te houden, omdat er minder voegen nodig zijn.

De tegels zijn bovendien in verschillende kleuren en structuren beschikbaar, zodat er voor ieder interieur een geschikte variant is. Bij dit project is er gekozen voor een natuurlijke en rustige kleur, wat zorgt voor een harmonieuze uitstraling in de badkamer.

Een leveling systeem bij het plaatsen van grote wandtegels

Het is belangrijk om bij het plaatsen van grote wandtegels te zorgen voor een vlakke ondergrond. Dit hebben we gedaan door gebruik te maken van een leveling systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat de tegels op dezelfde hoogte liggen en er geen hoogteverschillen ontstaan. Dit is niet alleen belangrijk voor het esthetische aspect, maar ook voor de functionaliteit van de tegels.

Door het gebruik van het leveling systeem hebben we ervoor gezorgd dat de wandtegels op een veilige en duurzame manier zijn geplaatst. Het resultaat is een badkamer met een strakke en moderne uitstraling, waarbij de grote XXL Slabs wandtegels echt in het oog springen.

 

Dit wil ik ook!

Plan een adviesgesprek bij ons in de showroom

Voor welke ruimte ben je op zoek naar tegels?
Om hoeveel m2 gaat het ongeveer?
Naam *
Telefoonnummer
Email *
Kun je ons iets meer vertellen over je wensen?
Nick Rooijakkers van NR Tegelwerken transparante achtergrond