fbpx
Let op: de kleur op de afbeelding kan afwijken van het daadwerkelijke product.

Geschikt voor:

Vloer/Wand

Look:

Betonlook

Uitstraling oppervlak:

Mat/Glanzend

Kleur:

Antraciet

Materiaal:

keramiek

Afmeting

90x90cm

Dikte

10mm

Cero Antraciet

Betonlook tegels zijn tegenwoordig erg populair in het interieurontwerp. Dit komt doordat ze een moderne en industriƫle uitstraling geven aan elk huis. Als jij op zoek bent naar een tegel met een betonlook, dan is Cero Antraciet de perfecte keuze voor jou.

Waarom kiezen voor Cero Antraciet?

Cero Antraciet is een unieke tegel die zich onderscheidt van andere betonlook tegels door zijn antracietkleur. Dit geeft de tegel een stoere en robuuste uitstraling en zorgt voor een opvallend accent in jouw binnenruimte. Daarnaast is de tegel gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal, waardoor ze sterk en duurzaam zijn.

Toepassingsmogelijkheden

De tegels zijn geschikt voor vele verschillende toepassingen in jouw binnenruimte. Zo kun je ze gebruiken als vloertegel in de woonkamer, keuken, hal of badkamer. Ook zijn ze uitermate geschikt voor wandbekleding in de woonkamer, keuken of badkamer. Het enige wat jij hoeft te doen, is de juiste tegelmaat en -vorm uit te kiezen voor jouw specifieke toepassing.

Eigenschappen van Cero Antraciet

De tegels zijn voorzien van een betonlook oppervlakte, wat ze een realistische uitstraling geeft. Daarnaast zijn ze gemakkelijk te onderhouden en slijtvast, wat ze uitermate geschikt maakt voor dagelijks gebruik. Het oppervlakte is water- en vuilafstotend, waardoor ze makkelijk schoon te houden zijn en een lange levensduur hebben.


Cero Antraciet is de ideale betonlook tegel voor jouw binnenruimte. De antracietkleur zorgt voor een stoere en robuuste uitstraling en de tegel is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal. De tegel is geschikt voor vele verschillende toepassingen, gemakkelijk te onderhouden en slijtvast.

Plan een adviesgesprek bij ons in de showroom.

Voor welke ruimte ben je op zoek naar tegels?
Om hoeveel vierkante meter gaat het ongeveer?
Naam *
Telefoonnummer
Email *
Kun je ons iets meer vertellen over je wensen?

Aanvraag offerte restpartijen tegels

Voornaam*
Achternaam*
Straatnaam*
Huisnummer*
Toevoeging
Postcode*
Plaats*
Telefoonnummer*
Email*
Vragen / opmerkingen
Heb je een vraag?