fbpx
Let op: de kleur op de afbeelding kan afwijken van het daadwerkelijke product.

Geschikt voor:

Vloer/Wand

Look:

Natuursteen

Uitstraling oppervlak:

Mat

Kleur:

Gold Grey

Materiaal:

Keramiek

Afmeting

60x60cm

Dikte

10mm

Renova Gold Grey

Als je op zoek bent naar een tegel die niet alleen mooi is, maar ook duurzaam en functioneel, dan is de Renova Gold Grey een uitstekende keuze. Deze tegels zijn gemaakt van hoogwaardig keramiek en zijn verkrijgbaar in de prachtige kleur gold grey, die perfect is voor een stijlvolle en moderne look.

Toepassingen

Met de afmetingen van 60 x 60 cm zijn deze tegels ideaal voor een groot aantal toepassingen in je huis. Ze zijn bijvoorbeeld perfect voor het betegelen van je badkamer, keuken of hal. Door hun grootte kun je ze ook gebruiken om een groot oppervlak te bedekken zonder dat je te maken krijgt met veel naden. Hierdoor ontstaat er een mooi en egaal geheel.

De kwaliteit van Renova Gold Grey tegels is uitstekend. Ze zijn gemaakt van keramiek, een duurzame en slijtvaste materiaal, en zijn daardoor zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Bovendien zijn ze waterbestendig, waardoor ze bijvoorbeeld geschikt zijn voor toepassing in de badkamer of keuken.

Wat de tegels nog meer bijzonder maakt, is het feit dat ze zijn voorzien van een glanzende afwerking. Dit zorgt voor een extra luxueuze uitstraling en maakt de tegels ideaal voor toepassing in een modern en chique interieur. Bovendien zijn de tegels gemakkelijk schoon te houden en zullen ze ook na vele jaren nog steeds prachtig ogen.

Waarom kies je voor Renova Gold Grey?

Renova Gold Grey is een tegel die is vervaardigd uit kwalitatief hoogstaand materiaal, waardoor de tegel zowel sterk als slijtvast is. Hierdoor is de tegel niet alleen perfect voor gebruik in je woonkamer of keuken, maar ook geschikt voor de badkamer of een andere ruimte waar de tegel veelvuldig wordt gebruikt.

Bovendien is Renova Gold Grey beschikbaar in de afmeting 60 x 60 cm, wat betekent dat je een groter oppervlakte in één keer kunt betegelen zonder dat je te maken hebt met naden of voegen. Hierdoor creëer je een egaal en strak oppervlak dat bijdraagt aan de moderne uitstraling van de tegel.

De uitstraling van Renova Gold Grey

De tegel heeft een unieke, luxueuze uitstraling dankzij de combinatie van de gouden kleur met een subtiele grijze ondertoon. Hierdoor past de tegel zowel in een modern interieur als in een meer klassieke omgeving, afhankelijk van de stijl en kleuren die je kiest voor de rest van je interieur.

Bovendien is de Renova Gold Grey gemakkelijk te onderhouden, waardoor je jarenlang kunt genieten van de prachtige uitstraling van de tegel. Door de waterbestendige eigenschappen van de tegel is het gemakkelijk om vlekken en vuil te verwijderen, zodat de tegel er altijd als nieuw uitziet.

Plan een adviesgesprek bij ons in de showroom.

Voor welke ruimte ben je op zoek naar tegels?
Om hoeveel vierkante meter gaat het ongeveer?
Naam *
Telefoonnummer
Email *
Kun je ons iets meer vertellen over je wensen?

Aanvraag offerte restpartijen tegels

Voornaam*
Achternaam*
Straatnaam*
Huisnummer*
Toevoeging
Postcode*
Plaats*
Telefoonnummer*
Email*
Vragen / opmerkingen
Heb je een vraag?