fbpx
Let op: de kleur op de afbeelding kan afwijken van het daadwerkelijke product.

Geschikt voor:

Vloer/Wand

Look:

betonlook

Uitstraling oppervlak:

Mat

Kleur:

Grijs

Materiaal:

Keramiek

Afmeting

30x60cm

Dikte

10mm

Base Grau

Als je op zoek bent naar een nieuwe vloer- of wandafwerking, dan is de Base Grau tegel een uitstekende keuze. Hij combineert stijl en functionaliteit en is daardoor geschikt voor elke ruimte in huis. Bovendien is hij gemakkelijk te onderhouden en duurzaam, waardoor je er jarenlang plezier van kunt hebben.

De look van beton

De Base Grau tegel is geïnspireerd op het uiterlijk van beton. Dit betekent dat hij een industriële en robuuste uitstraling heeft, wat perfect past in moderne en minimalistische interieurs. Bovendien is de kleur grijs neutraal en daardoor makkelijk te combineren met andere kleuren en materialen.

De Base Grau is gemakkelijk te onderhouden

Een ander groot voordeel van de tegel is dat hij gemakkelijk te onderhouden is. Hij is namelijk vlek- en krasbestendig, wat betekent dat je hem makkelijk schoon kunt houden. Bovendien is hij water- en vochtbestendig, waardoor hij ook geschikt is voor natte ruimtes.

Duurzaam en slijtvast

De Base Grau tegel is niet alleen gemakkelijk te onderhouden, hij is ook zeer duurzaam en slijtvast. Dit komt doordat hij gemaakt is van hoogwaardige materialen en hij beschikt over een antisliplaag. Hierdoor is hij geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

De Base Grau heeft een brede toepasbaarheid

De tegel is niet alleen geschikt voor vloeren en wanden in natte ruimtes, hij is ook geschikt voor andere ruimtes in huis. Denk bijvoorbeeld aan de woonkamer, slaapkamer of gang. Door de industriële look past hij in elke ruimte en geeft hij een stijlvolle en uniforme uitstraling aan het huis.

De perfecte match met andere materialen

De Base Grau tegel is niet alleen makkelijk te combineren met andere kleuren, hij is ook een perfecte match met andere materialen. Denk bijvoorbeeld aan hout, staal en natuursteen. Hierdoor kun je de tegel gebruiken in diverse interieurstijlen en is hij altijd een goede keuze.

Plan een adviesgesprek bij ons in de showroom.

Voor welke ruimte ben je op zoek naar tegels?
Om hoeveel vierkante meter gaat het ongeveer?
Naam *
Telefoonnummer
Email *
Kun je ons iets meer vertellen over je wensen?

Aanvraag offerte restpartijen tegels

Voornaam*
Achternaam*
Straatnaam*
Huisnummer*
Toevoeging
Postcode*
Plaats*
Telefoonnummer*
Email*
Vragen / opmerkingen
Heb je een vraag?